A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Верхньорожанківський заклад
загальної середньої освіти І-ІІ ступенів
Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Тиждень пожежної безпеки у Верхньорожанківському ЗЗСО І-ІІ ступенів

Дата: 22.03.2024 22:05
Кількість переглядів: 91

З 18 по 22 березня 2024 року проходив Тиждень пожежної безпеки. Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання здобувачів освіти про пожежну безпеку, навичок поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків через порушення Правил пожежної безпеки. Протягом тижня класні керівники 1-9 класів провели виховні години, години спілкування, вікторини, показ презентації, мультфільмів, відео та виготовлення лепбука на тему: «Будьте з вогнем обережні – вивчіть правила пожежні!»

   Для здобувачів освіти 2-4 класів було організовано конкурс читання віршів на тему: «Вогонь і вода – велика біда, а без вогню і води ще більше біди !» Це завдання дало можливість дітям зрозуміти до якої небезпеки призводить вогонь та причини виникнення пожежі, а також чітко усвідомити до чого призводить порушення правил протипожежної безпеки.

  Керівник ДЮП О.Саган провела квест «Пожежна безпека» із здобувачами освіти 5 класу. Діти сформували дві команди « Енергетик» та « Адреналін», виконали завдання семи станцій. З малим відривом у балах, перемогу отримала команда « Адреналін». Учасники в ігровій формі виявили рівень знань, умінь та навичок з правил пожежної безпеки, поглибили знання про причини виникнення пожежі, вчилися цінувати людське життя та берегти своє здоров'я, розвивали пам'ять, логічне мислення спритність; виховували навички бережного поводження з вогнем, почуття товариськості, бажання до змагань. Із здобувачами освіти 7 класу провела брейн-ринг «Марафон юних пожежників». Команди пройшли чотири раунди. За результатами яких, перемогу здобула команда «Пожежники».

   Тиждень пройшов змістовно, пізнавально, цікаво. Під час підсумків тижня учасників нагороджено грамотами та подяками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень