A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Верхньорожанківський заклад
загальної середньої освіти І-ІІ ступенів
Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

З вірою в ЗСУ і у вищі сили!

Дата: 06.12.2023 20:46
Кількість переглядів: 143

Сьогодні 6 грудня всі українці вперше святкують два свята ,які припадають в один день. Це свято на честь тих , хто ризикуючи власним життям з гідністю виконує свій громадський і військовий обовʼязок, мужньо протистоїть агресорам - свято ЗСУ, друге - свято зустрічі з мріями ,чудесами та подарунками- свято Миколая Чудотворця.

Здобувачі освіти 5 класу під керівництвом Маркович В.В. підготували захід національно - патріотичного спрямування «З вірою у ЗСУ і у вищі сили» Учні закладу освіти «Кольорова мрія» показали цікаве дійство з сценками, віршами,піснями, молитвами до Миколая Чудотворця і взяли активну участь в акції:

-намалювали малюнки на підтримку ЗСУ;

 -написали вітальні листівками з побажаннями;

написали листи з найзаповітнішими бажаннями до святого Миколая.

Наших дітей війна змусила швидко подорослішати тож в їхні прохання до Миколая Чудотворця були серйозні не дитячі… У листах та молитвах учні просили миру, перемоги, тепла для наших захисників та повернення рідних додому…

Тому свято в нашому закладі освіти пройшло з молитвами та в очікуванні дива…

На кінець свята здобувачі освіти отримали солодкі подарунки!

Бажаємо Всім ,щоб день святого Миколая не пройшов повз ваш будинок і наповнив його щастям,миром, теплотою і любовʼю, а нашим ЗСУ дякуємо за мужність, жертовність ,силу, витримку, патріотизм і за те, що ви ціною свого здоров’я і життя бороните кордони України ,твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях і працювати. 

   Також здобувачі освіти 1-9 класів долучилися до всеукраїнського флешмобу «Коробка тепла для ЗСУ»

Учасники флешмобу, щоб хоч якось віддячити нашим захисникам заповнили коробки солодощами, смаколиками, малюнками та теплими побажаннями. 

💙СЛАВА УКРАЇНІ!💛🇺🇦

💙СЛАВА ЗСУ💛🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень