A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Верхньорожанківський заклад
загальної середньої освіти І-ІІ ступенів
Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

День Соборності України 🇺🇦

Дата: 22.01.2024 15:02
Кількість переглядів: 152

22 січня Україна відзначає День Соборності!

Саме 105 років тому, на багатолюдному Софійському майдані в місті Києві, було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу. 

Соборність – це символ. Символ боротьби за волю та незалежність. Порозуміння між людьми. Це часточка надії і віри у світле майбутнє. Відзначення цього свята сьогодні важливе, як ніколи. Воно нагадує нам про те, що лише в єдності ми маємо силу, лише разом зможемо подолати всі біди та нещастя, які випали на долю нашого багатостраждального народу.

Зметою вшанування вікопомного прояву національної волі, політичної, територіальної та духовної єдності, до Дня Соборності України здобувачі освіти 1 класу, із класним керівником Плечій -Дронишинець І.М., виготовили міні-лепбуки “Україна понад усе” та листівку “День Соборності”. Вчитель історії Шкелебей М.М. провела тест-гру-розвагу до Дня Соборності України із учнями 5 класу.

Діти  на перерві створили «живий ланцюг» тримаючи державний прапор в руках.

Соборність уже глибоко пройшла через серця і душі українців, ми єдиний народ, який на своїй землі будує власний український дім. Ми маємо славне минуле, отже перед нами обов'язково постане велике майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень