A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Верхньорожанківський заклад
загальної середньої освіти І-ІІ ступенів
Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Чорнобильська катастрофа

Дата: 26.04.2024 14:37
Кількість переглядів: 67

Сьогодні, 26 квітня 2024 р., виповнюється 38 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики техногенною катастрофою. 

З метою виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління, яке має знати та пам’ятати про долі сотень тисяч відомих та безіменних приборкувачів оскаженілого «мирного атому» та його жертв вчителями історії у 6, 9 класах проведено уроки пам’яті «Подвиг ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС» та хвилиною мовчання вшановано героїв.  

 Здобувачі освіти 5 класу під керівництвом педагога - організатора Шкелебей М.М. здійснили віртуальну екскурсію до Національного музею "Чорнобиль" і оформили інформаційну стіннівку "Катастрофа, яка закарбована у пам'яті!" 

 Класні керівники 1-9 класів провели години спілкування до Дня Чорнобильської трагедії.

Вкотре ми переконалися, яка висока громадянська позиція українців, і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя забрав Чорнобиль. Нехай молоде покоління завжди пам’ятає уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень